U kan vrijwel alles laten stralen.
Staal, ijzer, inox, koper, brons, hout, glas, …

Metalliseren bij Lambregt

STAAL ROEST NIET MET ZINK! Met ons metalliseerpistool brengen wij een laag van minimaal 40 micron aan. Dit kan op alle soorten en diktes van metaal. Een zinkdraad wordt met een speciaal pistool versmolten en met perslucht op het oppervlakte gespoten, waarna het materiaal stolt op het ruwe oppervlak. Deze hechting is optimaal. Zelfs door krassen of een inslag laat ze niet meer los. Uw materiaal is zo voor jaren beschermd tegen roest.

Metalliseren wordt ook wel schooperen genoemd, naar de Zwitserse uitvinder Max Ulrich Schoop, aan het begin van de twintigste eeuw. De metallisatie vormt een ruw oppervlak en zorgt daardoor voor een goede hechting bij het aanbrengen van een primer- of kleurcoating.

Ook zeer grote voorwerpen die niet in een zinkbad passen kunnen op deze manier duurzaam geconserveerd worden. Er zijn geen opgekomen lasnaden, druppels of pinnen zodat er geen nazorg nodig is en de verwerking versneld. Er dienen ook geen ontluchtings- of in- en uitloopgaten te worden voorzien zodat daar ook geen roest kan ontstaan.

Contact opnemen

Meer informatie?
Vul het onderstaande formulier in

Bellen

+32 3 844 28 32

  Adres

  Molenweg 97-101 2830 Willebroek

  Openingstijden

  maandag tot vrijdag
  van 08.00u tot 12.00u
  van 13.00u tot 17.00u