Keramisch parelstralen

U kan vrijwel alles laten stralen.
Staal, ijzer, inox, koper, brons, hout, glas, …

Keramisch parelstralen bij Lambregt

Keramische parels ZIRBLAST ® hebben vele voordelen tegenover glasparel. Zo is het in de eerste plaats een recupereerbaar straalmiddel dat ook na gebruik perfect recycleerbaar is. Bij het stralen van RVS onderdelen met keramische parel bereiken we een hygiënische reinheid en een reinigingsniveau gelijkstaand met het elektrolytisch polijsten en chemische nabehandelingen.

Door de homogene vorm wordt ook een perfecte ontstressing aan de lasnaden bereikt, door het shot peening effect.

De aparte straalcabine van 6.5×4 meter wordt enkel voor het keramisch parelstralen gebruikt en garandeert u de complete zuiverheid van de parels. De korrel is volledig vrij van ijzer.

Bij het stralen met de keramische parels heb je een heel groot voordeel ten opzichte van het gewone glasparelstralen. Er zitten geen strepen op de vlakken en er zijn veel minder vingerafdrukken zichtbaar. Het geeft ook een perfecte satijn finish!

De keramisch geparelde oppervlakken zijn goed schoon te maken en dus uiterst geschikt voor RVS producten die een hoge cosmetische waarde moeten hebben bv RVS trappen, liften of infrastructurele werken bv bekleding aan viaducten, verkeersborden. Zeer gegeerd in de voedings- en farmaceutische industrie.

Contact opnemen

Meer informatie?
Vul het onderstaande formulier in

Bellen

+32 3 844 28 32

  Adres

  Molenweg 97-101 2830 Willebroek

  Openingstijden

  maandag tot vrijdag
  van 08.00u tot 12.00u
  van 13.00u tot 17.00u