U kan bij ons terecht voor AC motoren,
DC motoren, Trommelmotoren en meer

Herwikkelen bij Lambregt

Een kwetsbare koperdraad onbeschadigd in de gleuven plaatsen vergt heel wat vakmanschap én precisie. Precies waar wij voor staan! Herwikkelen van elektromotoren, ankers en veldwikkelingen met zowel ronde- als profieldraad. Pompen, alternatoren en ventilatoren kunnen ook door ons herwikkeld worden, alsook scheidings-, auto- en starttransfo’s.

Bij een herwikkeling hoort een volledige revisie van de elektromotor. Nadien worden de wikkelingen vernist en gebakken tot wij terug kunnen monteren tot een complete motor. Wij voorzien de motor ook meteen van nieuwe lagers en vernieuwen alle verouderde en versleten onderdelen. Nadien wordt de motor getest en voorzien van een nieuwe laklaag.

Herwikkelen blijft interessant, zeker wanneer uw motor speciaal op maat werd gemaakt of wanneer uw machine wat ouder is. In deze gevallen zijn de motoren vaak onvervangbaar. Het biedt ook een uitkomst om de levertermijnen in te korten.

Elektrische pomp stuk? Geen paniek. Deze kan ook herwikkeld worden, vaak aan een fractie van de nieuwprijs. Mechanische dichtingen en rubbers worden daarbij vernieuwd. Uw pomp kan ook behandeld worden met een speciale coating, afhankelijk van het toepassingsgebied (vochtige omgeving, stof,…)

Contact opnemen

Meer informatie?
Vul het onderstaande formulier in

Bellen

+32 3 844 28 32

  Adres

  Molenweg 97-101 2830 Willebroek

  Openingstijden

  maandag tot vrijdag
  van 08.00u tot 12.00u
  van 13.00u tot 17.00u