Reduceren van omgevingslawaai
Enkele decibels maken het verschil

Omkastingen bij Lambregt

Plaatsen van omkastingen bij grote machines, motoren of ventilatoren om het werkingsgeluid van het toestel te reduceren naar een minimum aan Db. Dit om klachten van nabij gelegen woongebieden te verhinderen of te minimaliseren en om uw medewerkers een rustige werkomgeving te bieden.

Na het bepalen van de te verlagen Decibels, berekend door een geluidsexpert, zullen wij overgaan tot het uitdenken en uittekenen van een plan. Na uw akkoord gaan we over tot actie en garanderen we een mooi en doeltreffend resultaat! Ook het bekleden van bestaande gevels en plaatsen van wanden behoren tot de mogelijkheden.

Bij geluidsisolatie onderscheidt men luchtgeluid en contactgeluid. Beide zijn belangrijk, maar naast een woonwijk moet men zeker rekening houden met het luchtgeluid. Een omkasting van de motoren van een hefbrug kan al een oplossing bieden.

Bij een klant werden de motoren van de portaalkraan met akoestische isolatie afgeschermd, rekening houdend met de koeling van de motoren en het onderhoud hiervan.

Contact opnemen

Meer informatie?
Vul het onderstaande formulier in

Bellen

+32 3 844 28 32

  Adres

  Molenweg 97-101 2830 Willebroek

  Openingstijden

  maandag tot vrijdag
  van 08.00u tot 12.00u
  van 13.00u tot 17.00u